NB I

Kolumbiai és kameruni támadó próbázik Debrecenben

Mindkét játékos Szófiában játszott legutóbb.

Két csatárt tesztel a DVSC – olvasható a klub hivatalos honlapján. Az egyikük Justin Mengolo, aki 23 éves, 182 centi magas és kameruni, a másik a 26 éves, 180 centi magas kolumbiai Wilmar Jordán Gil.

Utóbbi labdarúgó ősszel a CSZKA Szófiában futballozott, három mérkőzésen játszott. Előtte Kínában a Tianjin TEDA csapatánál szerepelt, és két szezont a bolgár Litex Lovecs együttesében is lehúzott, itt 54 meccsen 29 gólt szerzett.

Justin Mengolo ősszel a Levszki Szófiában játszott, ahol hét mérkőzésen lépett pályára. Ezt megelőzően az FC Universitatea Cluj együttesében 28 mérkőzésen kapott szerepet és öt gólt szerzett.

Marco Rossi már 50 mérkőzésen irányította a magyar válogatottat, amivel a negyedik helyre lépett elő az örökrangsorban. Az olasz edzőnek a George Leekens után maradt romhalmazt kellett kipofoznia, hogy olyan együttest kovácsoljon a válogatottból, amely az Európa-bajnokkal és a világbajnokkal is szembe mer és szembe tud szállni. Nyolc mérkőzésen keresztül mutatjuk be, hogyan érte el mindezt.