NB I

A DVSC-től igazolt szélsőt a Haladás – hivatalos

Mészáros Karol egy évre kölcsönben kerül Szombathelyre.

Ahogy a Rangadó.hu hétfőn elsőként megírta, a Debreceni VSC 23 esztendős jobb oldali támadó középpályása, Mészáros Karol egy évre kölcsönbe a Szombathelyi Swietelsky-Haladáshoz kerül – adta hírül a szombathelyiek hivatalos honlapja.

A 175 cm magas szlovák-magyar támadó Szlovákiában a Slovan Bratislava, a Zlaté Moravce együttesében szerepelt, Mészáros – fiatal kora ellenére – hazájában 90 bajnokin játszott már. A szlovák U21-es válogatottban 20 alkalommal szerepelt, három gólt szerzett.

Mészáros egy éve igazolt a Puskás Akadémiához, ahol mind a 14 bajnokin (kilenc alkalommal kezdőként, ötször csereként) pályára lépett, háromszor volt eredményes. Nyáron került Debrecenbe, négyszer volt kezdő, ötször csere és három Európa-liga meccsen is lehetőséghez jutott az elsősorban jobb oldali támadó középpályás. Eddigi pályafutása során 23 NB I-es meccsen tehát három gólt jegyez a labdarúgó. Most egy évre kölcsönben a Haladásban folytatja pályafutását, a vasiaknak opciós vásárlási joguk van a futballistára.

A játékos szerda délelőtt már a vasi megyeszékhelyen edz.

Olvasói sztorik