NB I

Ezúttal egymást lőtték a Videoton játékosai – FOTÓK

A keményebb vasárnapi nap után hétfő délelőtt átmozgató jellegű tréninget vezényelt az NB I-es Videotonnak a szakmai stáb. A játékosok a bemelegítést követően az edzőpályán rótták a köröket, majd alapos nyújtással zárták a gyakorlást.

A délelőtti program azonban ezzel nem ért véget. A klubhonlapcikke szerint az edzőpálya a JA Centre of Excellence&Shooting Club területén található, ennek megfelelően többek között az agyaggalamb-lövészetet, az íjászkodást is kipróbálhatják az idelátogatók.

A játékosok azonban ezúttal a helyi paintballpályát, majd egymást vették célba. Az terepmintások és a sivatagi légiós csapat is egy-egy mérkőzést nyert, majd az utolsó, harmadik körre mindenki halhatatlanná vált a játék irányítóinak jóvoltából, így hangos nevetések közepette ért végét a hétfő délelőtti csapatépítő program.

Marco Rossi már 50 mérkőzésen irányította a magyar válogatottat, amivel a negyedik helyre lépett elő az örökrangsorban. Az olasz edzőnek a George Leekens után maradt romhalmazt kellett kipofoznia, hogy olyan együttest kovácsoljon a válogatottból, amely az Európa-bajnokkal és a világbajnokkal is szembe mer és szembe tud szállni. Nyolc mérkőzésen keresztül mutatjuk be, hogyan érte el mindezt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!