NB I

Czvitkovics egészséges, NB I-es ajánlatra vár

Az MTK-val tréningező középpályás egyelőre csak beszélgetéseket folytatott jövőjével kapcsolatban, konkrét ajánlatot még nem kapott.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Vasastól távozó Czvitkovics Péter az MTK Budapest csapatánál kapott edzéslehetőséget. A 33 éves középpályás a Rangadó.hu megkeresésére elárulta, hogy még nem kapott konkrét ajánlatot, azonban türelmesen vár a lehetőségre.

– Egészségügyileg rendben vagyok, s szeretnék még profi szinten játszani, de nem tudom, meddig sikerül ez. Jelenleg az a legfontosabb, hogy az első osztályban tudjak játszani, de ha van olyan, akár másodosztályú csapat, ahol komoly célok vannak, akkor azt is megfontolnám. Egy olyan középcsapathoz viszont nem szeretnék menni, ahol nyugis állóvíz van, s nincsenek az elképzeléseimmel egyező célok. Kell egy olyan hely, ahol megkapom az esélyt a bizonyításra. Nem vagyok türelmetlen, tudom, hogy mire vagyok képes. Tudom, hogy mennyit dolgozom ezért nap, mint nap. Lehet, hogy sokan azt gondolják, hogy én nem ez a típusú játékos vagyok, de ez megváltozott már az utóbbi években. Lehet, hogy hamarabb kellett volna változnom, de mindenkinek szeretném bizonyítani, hogy helyem van még a profik között – nyilatkozta Czvitkovics Péter.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik