NB I

A Vasas védője fontos mérföldkőhöz akar eljutni tavasszal

Ehhez minden meccsen pályára kellene lépnie a gólerős hátvédnek.

Tizenkét bajnoki mérkőzésen lépett pályára az ősszel az angyalföldiek védője, Vaskó Tamás, aki nem csak hátul végzi jól a dolgát, az ellenfél kapujára is veszélyes, hiszen négy alkalommal is gólt szerzett. A Vasas hivatalos honlapja a tavaszi idényre kitűzött céljairól is kérdezte a hátvédet.

– Nagyon várom már a tavaszi szezont, és keményen edzek, hogy tavasszal több játéklehetőséget kapjak. Szeretnék bizonyítani a szakmai stábnak, a játékostársaimnak, a szurkolóknak, a családomnak és magamnak is. Kitűztem egy célt még e bajnoki évad előtt, hogy el szeretném érni a 200. NB I-es bajnoki mérkőzésemet. Ennek pont annyi híja van, hogy tavasszal minden meccsen pályára kellene lépnem. Nem könnyű feladat, de nem elérhetetlen. – mondta bizakodóan a 32 éves játékos, majd a gólokkal kapcsolatos tervekre is kitért.

– A bajnokság kezdete előtt 6 gól volt a célom. Nos, jelenleg 4 már megvan – plusz egy a kupameccsen – így ez sem tűnik megoldhatatlan feladatnak. Engem már ez a 4 gól is boldogsággal tölt el, hogy ennyivel is hasznára tudtam lenni a csapatnak. Egy védőnek különösen nagydolog gólt szerezni, de remélem, hogy tavasszal még néhányszor betalálok ellenfeleink kapujába. És akár a koreográfia is hasonló lehet, mert vannak kiváló szöglet és szabadrúgás specialistáink, akik képesek a fejemre varázsolni a labdát, amit – néhány ellenféllel a nyakamban – már csak be kell bólintanom a hálóba – idézi a vasasfc.hu Vaskót.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik