NB I

A Haladás támadója aláírt a Vasashoz – hivatalos

Három évre szerződött a fővárosiakhoz Gaál.

Honlapunk is beszámolt korábban arról, hogy a Vasas közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Haladás házi gólkirályát, Gaál Bálintot. Az ügy végére pont került, hiszen az angyalföldi együttes hivatalos honlapján jelentette be, hogy a támadó három éves szerződést írt alá.

– Gaál Bálint a támadószekciót fogja erősíteni, mivel erőssége a góllövés, a mostani szezonban eddig 14 mérkőzésből 7 gólt szerzett. Mindkét lábával jól rúg, jól cselez és pontrúgásoknál is veszélyes az ellenfél kapujánál. A Vasas FC kivásárolta a Haladás FC-nél lévő szerződéséből – nyilatkozta Vancsa Miklós, a Vasas FC ügyvezető igazgatója a hivatalos honlapnak, majd a játékos is megszólalt.

– Nagyon örülök, hogy a Vasas játékosa lehetek. Nagy izgalommal várom a közös munkát. Szerettem volna egy lépcsőfokkal feljebb lépni, és úgy vélem erre a Vasas alkalmas. Megtiszteltetés egy ilyen nagy hagyományokkal rendelkező klub játékosa lenni. Nincs kedvenc posztom a támadó szekcióban, bármely poszton jól érzem magam. Remélem új csapatom hasznára lehetek a tavaszi szezonban és minél jobb helyezéshez segíthetem hozzá – tette hozzá Gaál Bálint.

Olvasói sztorik