NB I

Kemenes Szabolcs fél év után távozik Paksról

A 30 éves kapus nézetei nem egyeztek Csertői Aurél vezetőedző elképzeléseivel.

Úgy tűnik, hogy nem tartott sokáig Kemenes Szabolcs paksi kalandja. A rutinos hálóőr az ősszel alapember volt Csertői Aurél nyolcadik helyen telelő csapatában, de a vezetőedzővel való nézeteltérése miatt mégis távozik a klubtól. Kemenes a Digi Sport reggeli műsorának vendége volt.

– Alapvetően nem volt rossz a kapcsolatunk Csertői Aurél vezetőedzővel, de előfordul, hogy nem mindig találkoznak két olyan ember nézetei, akik már régóta vannak egy adott szakmában. Ez most egy ilyen helyzet volt, és úgy ítéltük meg, hogy jobb lesz, ha nem közösen folytatjuk. A paksi vezetőkkel megbeszéltük, hogy a jól sikerült őszi szezonom után megpróbálunk a piacon olyan megoldást keresni, ami nekem is előnyös – mondta Kemenes Szabolcs.

– A jövőmet illetően semmilyen konkrétumról nem tudok beszámolni. Örülnék, ha külföldi opció is lenne a történetben, de az NB I-nél lejjebb alapvetően nem szeretnék menni. A váltás elég hirtelen jött, nem volt igazi előszele. Télen nem olyan egyszerű megbolygatni a piacot, ezért minden ajánlatot mérlegelni fogok – mesélte a 30 éves kapus.

Olvasói sztorik