NB I

Edzőtáborba utazik a Honvéd, három felkészülési meccs módosult

A Bp. Honvéd hétfőn orvosi vizsgálattal kezdte a felkészülés a tavaszi szezonra, majd szombatig az ESMTK-pályán tréningezik. Január 15-én, vasárnap tíz napra Törökországba utazik az együttes. Marco Rossi 24 játékost visz magával, köztük az új igazolást, Laczkó Zsoltot. Mivel nincs sérült a csapatban, így a vezetőedző minden hadra fogható játékost magával vihet – írja a klub honlapja.

Az edzőtábor helyszíne nem ismeretlen a kispestiek számára, hiszen korábban már két alkalommal is itt készült a csapat. A szálloda, az ellátás és pályák minősége magas színvonalú. A tíz nap alatt három mérkőzést játszanak (január 18., 21., 24.) erős ellenfelek ellen. Az együttes január 25-én, szerdán tér vissza Budapestre.

A korábban meghirdetett edzőmeccsek így módosulnak: a csapat sem a Doroggal, sem a Gyirmóttal, sem pedig a Mezőkövesddel nem csap össze a fenti időszakban. Utóbbi együttes már jelezte is hivatalos honlapjána módosítást, hozzátéve, hogy valószínűleg szintén edzőtábor szerepel majd a programjában.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!