NB I

Thomas Doll a Bundesligából kapott ajánlatot

A Fradi vezetőedzője visszautasította a novemberi megkeresést.

Villámlátogatást tett Németországban a Ferencváros vezetőedzője, Thomas Doll, akivel interjút is készítettek az alkalomból.

A német edző ebben elárulta, hogy a Fradi U19-es csapatának vendégfellépése miatt utazott Schwerinbe, ahol régi ismerősökkel találkozott, de a szombati érkezés után vasárnap már Budapesten tart edzést.

A cikkben később szóba kerül az a pletyka, mely szerint a Rapid Wiennél az akkoriban távozó Mike Büskens vezetőedző helyére őt nézte ki a klub. Doll ezt nem szerette volna kommentálni, de annyit azért hozzátett, hogy „jó érzés tudni, hogy még radaron vagyok, ez mutatja, hogy jó munkát végzek. Akár a Bundesligában is dolgozhattam volna, de visszautasítottam azt a novemberi ajánlatot”.

A Fradi edzője azt is elárulja, 50 év fölött már nem feltétlenül akarna a német élvonalban dolgozni.

– Azok a napok elmúltak. Ötven év fölött már nyugodtabb életet akar az ember. Meg kell kérdezned magadtól, hogy szükséged van-e a brutális figyelemre, ami a Bundesligával együtt jár. Fontos-e az nekem, hogy boldog legyek? Az én elégedettségem már nem attól függ, mit mondanak mások – fogalmazott, majd a Lipcséről is beszélt.

– Fantasztikus, amit a Red Bull felépített, Ralf Rangnick hihetetlen munkát végzett Dietriech Mateschitz pénzéből. Okosan használták a pénzüket. Ki ismerte Keitát korábban? Számomra a liga legjobb középpályása – tette hozzá.

– Hogy van-e honvágyam? Egyáltalán nem! Gyakran járok Hamburgban, ami hetvenöt percre van Budapesttől. A város és a Ferencváros is remek – zárta szavait.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik