NB I

Nézd meg, mi lett Lovrencsicsből! – FOTÓ

A jelek szerint a Fradi válogatottja rágyúr a tavaszi idényre…

Mintha egy súlyemelő jelent volna meg a fizikai teszteken: igencsak tekintélyes izmokat vonultatott fel a Ferencváros első idei tesztjén Lovrencsics Gergő. A Lengyelországból hazatérő játékos orvosi vizsgálatokon is részt vett szombaton – akárcsak a bajnokcsapat többi labdarúgója.

Ahogy arról a klub honlapja beszámolt, a rövid karácsonyi pihenőt követően beindult az élet az FTC háza táján. Thomas Doll vezetőedző pénteken összehívta a keretet, és megtartotta az esztendő első edzését. Ezt követően szombaton a játékosok fizikai teszteken és orvosi vizsgálatokon vettek részt.

A négy állomáson zajló felmérésen a dr. Pánics Gergely vezette orvosi stáb az InBody nevű diagnosztikai eszközzel, valamint ultrahangos módszerekkel vizsgálta meg a játékosok izomzatának állapotát, valamint testzsír-százalékát. Ezen kívül az erőnléti edzők robbanékonysági fizikai feladatokkal, valamint a Neurotracker nevű reflexmérő berendezéssel tájékozódtak a játékosok koncentrációs képességének, térlátásának, reflexeinek, és reakcióidejének állapotáról.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik