NB I

Már várja a felkészülést a DVSC védője

A DVSC belső védője, Szatmári Csaba az őszi szezon utolsó öt összecsapásából mindegyiken kilencven percet töltött a pályán. A hajdúsági klub hivatalos honlapjának adott interjújában arról beszélt, hogy szerinte nem játszott rosszul az együttes ezeken a meccseken, mégsem sikerült megnyerni a találkozókat. A 22 éves középhátvéd az Újpest elleni mérkőzésen elszenvedett sérüléséről is beszélt.

– Azt gondolom, nem játszottam rosszul, amikor megkaptam a lehetőséget, de ez az egész társaságra igaz. Ez azonban sajnos nem volt elegendő a győzelmek megszerzéséhez. Ezen mindenképp változtatnánk a jövőben, hogy jó játék mellett három pontokat is gyűjtsünk az összecsapásokon. Az Újpest elleni találkozó második félidejében szenvedtem arccsonttörést, amely miatt három hétig nem végezhettem fizikai feladatokat. A héten azonban már elkezdtem a könnyített mozgást, a jövő heti kontroll után pedig remélhetőleg teljes értékű munkát tudok végezni, így én is a csapattal kezdhetem meg a felkészülést, amit nagyon várok.

A védő természetesen arról is beszámolt, hogyan teltek az ünnepek számára, illetve mit kapott karácsonyra.

– December 22-én anyukámhoz mentünk Budapestre, ahol három napot töltöttünk el. Szentestén barátnőm anyukájánál, másnap pedig Nyíregyházán az apukájánál vendégeskedtünk. Este az én apukámnál vacsoráztunk, mondanom sem kell, mindenhol nagyon finomakat ettünk. A Jézuskától leginkább ajándék utalványokat kaptam. A szilvesztert a barátnőmmel és a baráti társaságommal ünnepeltem a Lovardában, nagyon jól éreztük magunkat. Már nincs sok idő hátra a felkészülésig, az elkövetkezendő néhány napban egy kis kikapcsolódás lesz a fő program, azt követően azonban ismét kezdődhet a kemény munka.