NB I

Doll a honfitársát és a válogatott védőjét is a tartalékokhoz száműzte

Két játékosától is megválhat a német szakember, egy rég nem látott arc viszont ismét részt vett a Fradi első edzésén.

Pénteken elkezdődött a felkészülés a tavaszi folytatásra az NB I negyedik helyén álló Ferencvárosnál is. A Ferenczvárosi C-közép beszámolója szerint a 25-szörös válogatott játékos, Pintér Ádám, valamint a német légiós, Florian Trinks a második csapatnál kezdte meg az edzéseket. Ami pedig még valószínűbbnek tűnik, hogy a vezetőedző, Thomas Doll a jövőben sem számít rájuk, így amint lehetősége nyílik az említett játékosoknak, csapatot váltanak.

Pintér Ádámnak az ősz vége felé több komolyabb hibája is volt, így az utolsó fordulóra már nem is nevezte őt a német szakember. A LaLigát is megjárt focista tizenegy bajnokin lépett pályára az idei szezonban. Florian Trinks a 2016-os év elején igazolt a német Greuther Fürth együttesétől a kilencedik kerületbe, ám azóta sem sikerült neki letennie a névjegyét, egy-két jó mérkőzéstől eltekintve beleszürkült a mezőnybe. A 24 éves játékos idén tíz meccsen lépett pályára, ezeken három gól és egy gólpassz a mérlege.

Szintén a Ferenczvárosi C-közép oldalán olvasható, hogy a régóta maródi középhátvéd, Batik Bence viszont ott volt a pénteki tréningen, és úgy tűnik felépült a makacs sérüléséből.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik