NB I

DVTK: orvosi vizsgálatra érkezett az erdélyi támadó

Közel a megállapodás Fülöp Istvánnal, de az aláírásra még nem került sor.

Csütörtökön alapos orvosi vizsgálaton vett részt a DVTK keretének első csoportja Debrecenben, a második turnusra pénteken kerül sor – írja a diósgyőri honlap. A diósgyőri játékosokkal tartott az FC Botosani engedélyével Fülöp István, akivel folyamatosan zajlanak a tárgyalások, és ugyan közel a megállapodás, de még nem került sor szerződéskötésre. A játékos bal oldali középpályásként vagy az ék mögött érzi magát a legjobban a pályán, de játszott már a jobb oldalon is.

Előzmények:

Korábban beszámoltunkarról, hogy Fülöp István Magyarországon folytathatja pályafutását. A román Botosani erdélyi születésű játékosa helyi sajtóhírek szerint orvosi vizsgálatra érkezik Diósgyőrbe. A Stiri Botosani legfrissebb beszámolója szerint a 26 éves támadó már ma, azaz csütörtökön bejelentkezik a DVTK-nál.

– Megengedtük a játékosnak, hogy orvosi vizsgálatra jelentkezzen a Diósgyőrnél – a magyar klubtól pedig várjuk a hivatalos, egyértelmű ajánlatot, egyelőre ennyit árulhatok el – mondta Cornel Sfaiter, a Botosani elnöke.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik