NB I

„Ilyen ősz után természetes, hogy megnőtt az érdeklődés Kemenes iránt”

A 30 éves kapus ügynöke elmondta, nincs szó arról, hogy a Paks el akarja küldeni, vagy ő mindenképp távozna a klubtól.

Kedden és szerdán nyilvánosságra került, hogy Kemenes Szabolcs a télen távozhat a Paks együttesétől. A 30 éves kapus a nyáron a Budapest Honvédtól igazolt a tolnaiakhoz, ahol remek őszt produkált, 16 bajnoki mérkőzésen három alkalommal gólt sem kapott. A Nemzeti Sport értesülése szerint Kemenes azért távozik a paksiaktól, mert megromlott a viszonya Csertői Aurél vezetőedzővel, a játékost képviselő T&M Football Agency tulajdonosa, Márkus Gyula honlapunk érdeklődésére azonban cáfolta a hírt.

– Nincs szó arról, hogy Kemenes Szabolccsal bármi probléma lenne Pakson, vagy a klub el akarja küldeni, esetleg ő akarna menni – kezdte Márkus Gyula. – Teljesen rendben van minden, csak annyi történt, hogy Kemenes volt az ősz legjobb kapusa az NB I-ben, és ilyenkor törvényszerű, hogy megnő az érdeklődés iránta. Ha a játékos és a klub számára is megfelelő ajánlat érkezik, akkor természetes, hogy válthat. Annak ellenére is, hogy csupán fél évvel ezelőtt érkezett Paksra. Egyelőre szóbeli érdeklődések, puhatolózások vannak Kemenes irányába más kluboktól, és valószínűleg emiatt alakult ki ez az egész helyzet. Ami biztos, hogy semmi probléma nincs Kemenes körül – mondta Kemenes Szabolcs képviselője.

Indiában 1,4 milliárd ember él, mégis mindössze százötvenezer igazolt labdarúgó van az országban. Nem csoda, hogy eddig csak egyszer sikerült kijutniuk a világbajnokságra, de végül akkor is visszaléptek. India 2047-ben ünnepli függetlenségének 100. évfordulóját, erre többek között úgy készülnek, hogy az ország történelmének legnagyobb volumenű futballfejlesztését hajtják végre.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!