NB I

Nem lesz fradista a Vasas válogatottja

A zöld-fehérekkel hírbe hozott Vida Máté egy évvel meghosszabbította a szerződését.

A klub a honlapjánjelentette be, hogy Vida Mátét immár 2019 júniusáig megállapodás köti a Vasashoz. A húszéves válogatott középpályás hangsúlyozta, nagyon szereti az egyesületet, és boldog, hogy a jövőben is az angyalföldieket erősítheti.

– Három kívánságom van a 2017-es évre: kerüljenek el a sérülések, legyünk sikeresek a csapattal a bajnokságban, és jó teljesítményem miatt Bernd Storck szövetségi kapitány továbbra is vegyen számításba a felnőttválogatottnál – mondta Vida Máté, és megszólalt a Vasas ügyvezető igazgatója is.

– Ez az év egy jó hírrel kezdődik számunkra. Mert bár nem mondtunk le arról a törekvésünkről, hogy a következő másfél hónapos időszakban néhány poszton új, minőségi igazolásokkal megerősítsük a csapatot, ám legalább annyira fontosnak tartom értékeink megtartását. Ezért kiemelt jelentőségű, és számomra nagyon örömteli, hogy egyik legnagyobb tehetségünk, Vida Máté – a sajtóban megjelent hírekkel és szurkolói véleményekkel ellentétben – 2019 nyaráig elkötelezte magát a Vasas FC-hez – magyarázta Vancsa Miklós.

Olvasói sztorik