NB I

Négyen távoznak a Gyirmóttól

Simon Attilával, Horváth Adriánnal és Nagy Olivérrel szerződést bontottak, Sallói Dániel visszatér Kansasba.

Kialakult a Gyirmót FC felkészülési programja. A csapat január 5-én tér vissza a sportpályára, ahol először Holanek Zoltán vezényletével fizikai állapotfelmérésen vesznek részt a játékosok, akik a téli szünetre egyéni edzéstervet is kaptak az erőnléti edzőtől – írja a klub honlapja.

Az első edzőmérkőzésre január 14-én kerül sor, amikor 11 órától Dorogon lép pályára a csapat, majd 18-án a Credobus Mosonmagyaróvár érkezik. Január 21–22-én kerül sor a hagyományos Alcufer Kupára, a Horváth Ferenc emléktornára a megszokott helyen, a Magvassy Mihály sportcsarnokban.

Ezt követően, január 25-én a Honvédhoz látogat a Gyirmót, majd Horvátországba utazik a csapat, ahol az Istria Winter Cup elnevezésű téli felkészülési tornán fog részt venni, mint címvédő.

Február 11-én, szombaton Magyar Kupa-mérkőzéssel kezdetét veszi a szezon, ekkor Mezőkövesdre látogat az élvonal újonca, majd egy héttel később az OTP Bank Liga 20. fordulójában fogadja a Paksi FC-t.

Az már biztos, hogy négy játékos nem Gyirmóton folytatja pályafutását. A klub Simon Attilával, Horváth Adriánnal és Nagy Olivérrel bontott szerződést, míg Sallói Dániel visszatér Kansasba, ahonnan kölcsönben szerepelt a klubnál. További távozók is lehetnek, hiszen megfelelő ajánlat esetén Nagy Sándor is távozhat.

A klubvezetés dolgozik a keret megerősítésén, egyelőre azonban nincsenek érkezők.

Olvasói sztorik