NB I

Pintér Attila a Puskás Akadémia új vezetőedzője – hivatalos

A másodosztályban folytatja a Mezőkövesd trénere.

Honlapunk múlt pénteken számolt be róla, hogy az őszi szezon után a Puskás Akadémia FC csapatát irányíthatja a Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője, Pintér Attila. A felcsúti gárda a mai napon pedig hivatalosan is bejelentette a tréner érkezését, aki hároméves szerződést kötött új csapatával – olvasható apfla.hu oldalon.

„Tegnap este kereste meg Mészáros Lőrinc, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia elnöke Pintér Attilát, hogy tárgyalásokat folytasson esetleges felcsúti munkájáról. Ezt megelőzően egyeztetett az edző jelenlegi csapatával, a Mezőkövesddel, és annak elnökével, Tállai Andrással, aki engedélyt adott a tárgyalásokra. Miután Mészáros Lőrinc felvázolta a lehetőségeket és az elvárásokat, a mai napon gyors megegyezés született. A részletekről Pintér Attila beszélt honlapunknak.

– A Puskás név és Öcsi bácsi múltja is kötelez. Tisztában vagyok vele, hogy mit akarnak elérni Felcsúton. Szeretem a kihívásokat, a nagy feladatokat, így nem is volt kérdéses, hogy három évre elvállaljam a megbízást. Nagyon bízom benne, hogy meg fogjuk valósítani célkitűzésünket, ami nem lehet más, mint a feljutás.

Pintér Attila beszélt korábbi csapatáról, a Mezőkövesdről is.

– Szeretném nagyon megköszönni Tállai András elnök úrnak és Bocsi Anna ügyvezetőnek, amiért minden támogatást megadtak, hogy sikeresek legyünk. Köszönöm, hogy hozzájárultak távozásomhoz. Olyan pozícióban hagyom ott a csapatot, hogy a kitűzött céljaikat teljesíteni tudják. Köszönöm a játékosoknak a kiváló munkát, nélkülük nem itt tartanánk. Örülök, hogy velük dolgozhattam.

Pintér Attila üzent a kövesdi drukkereknek is.
– Sokat köszönhetek nekik, nagyon megszerettek, és én is őket. Köszönök minden támogatást, amit a csapatnak adtak.

NB II-es csapatunk január 4-én kezdi meg a felkészülést a tavaszi idényre Pintér Attila irányításával.”

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik