NB I

Eldőlt Urbányi István jövője a Gyirmót élén

A szakember marad a sereghajtó élén; legalább hat játékos leigazolását tervezik.

A Gyirmót FC Győr sereghajtóként, jelentős ponthátránnyal telel az első osztályban, de a kék-sárgák ennek ellenére szeretnék meghosszabbítani élvonalbeli tagságukat.

– Január elején Urbányi István vezetésével kezdi meg a csapat a felkészülést a tavaszi idényre – nyilatkozta a Kisalföldnek Horváth Cs. Attila, a Gyirmót FC Győr klubmenedzsere. – A tervek szerint ötödikén-hatodikán a játékosok állapotfelmérésen, majd ezt követően orvosi vizsgálatokon vesznek részt. Utána napi több edzéssel és edzőmérkőzésekkel készülnek egészen a februári bajnoki rajtig.

A hagyományos Alcufer-kupa Horváth Ferenc-emléktornát 21–22-én rendezik meg a Magvassy Mihály Sportcsarnokban. Január végén pedig a már megszokott horvátországi edzőtáborozás következik a csapat számára Novigradban.

– Biztos, hogy jelentős változások lesznek a játékoskeretben, legalább hat új labdarúgó leigazolását tervezi a klubvezetés – folytatja Horváth Cs. Attila. – Olyan neves futballisták is érkezhetnek majd hozzánk, akikkel a Gyirmót jelezni kívánja, nem adta fel az első osztályú tagságért vívott harcot.

A Gyirmót FC Győr első tétmérkőzését február 11-én Mezőkövesden játssza a Magyar Kupában, majd egy héttel később a bajnokság keretében a Paks látogat Gyirmótra.

Olvasói sztorik