NB I

Az olasz harmadosztályból érdeklődnek a Honvéd csapatkapitánya iránt

Hidi Patrikot a Messina szeretné leigazolni.

A cornermessina.it sokoldalú, nagyon tehetséges középpályásként jellemzi Hidi Patrikot, aki fizikailag alkalmas a támadófutballra. A 26 éves játékos bemutatása nem véletlen, ugyanis az olasz harmadosztályú klub szeretné leigazolni őt.

A Budapest Honvéd csapatkapitányának klubváltása azért is lenne időszerű – érvel az itáliai portál –, mert most még jó pénzt kaphatnának érte a kispestiek. Marco Rossi vezetőedző csak akkor lenne hajlandó lemondani egyik alapemberéről, ha az mindenkinek kedvező. A cikk szerint a váltásra már januárban sor kerülhet.

Egy másik cikkbenPasquale Leonardo szakmai igazgató elismerte, hogy honfitársunk képbe került náluk.

„Csak azt tudom megerősíteni, hogy érdekel minket Hidi. Különböző külföldi profilokat nézünk, a szóban forgó játékossal erősödne a csapatunk. Különböző játékosok statisztikai mutatóit értékeljük, jelenleg az övé csak az egyik a sok közül. Első lépésként csökkentenünk kell a megfigyeltek számát, csak utána érdemes a megmaradt kiszemeltekkel felvenni a kapcsolatot. Az információkat aztán ismertetjük Cristiano Lucarellivel, hogy ezzel is segítsük vezetőedzőnk munkáját” – nyilatkozta a klubvezető.

Leonardo hozzátette, egyelőre még nem tud igazi tárgyalásokról beszámolni a felek között.

A Messina a 60 csapatos, háromcsoportos olasz harmadosztály C-csoportjában a 17. helyen áll.