NB I

Tudja, mit csinálnak karácsonykor az újpesti focisták? – VIDEÓ

Lázok, Mohl, Kecskés és Balogh elárulta...

Végigkérdezi a keretéhez tartozó futballistái ünnepi szokásait az ujpestfc.hu. A karácsonyig tartó sorozat első akkordjában négyen árulták el, mit terveznek a következő napokban, méghozzá Lázok János, Mohl Dávid, Kecskés Ákos és Balogh Balázs. Lássuk!

– A családdal fogom tölteni a karácsonyt – kezdte a Lila TV-nek Lázok János. – Szeretem ezt a kis szünetet, jó érzés feltöltődni és így nekimenni az alapozásnak. Ilyenkor elég sokat szoktam sakkozni apukámmal, de azért figyelnem kell az aktivitásra, mert sajnos alkalmas vagyok a hízásra. Ezen kívül semmi különöset nem tervezünk, otthon fogunk pihenni. Szilveszterkor is csak koccintunk egyet éjfél után a barátokkal, nem nagyon maradunk fent.

– Mi még ajándékok után futkosunk a feleségemmel, de az legalább már megvan, hogy kinek mit veszünk – meséli Mohl Dávid. – Szenteste nem maradhatnak el a hagyományos ételek, mint a hal vagy a töltött káposzta, de kerülnek az asztalra ilyenkor egyéb kedvencek is, amelyeket anyukám készít el. Természetesen a bevitt kalóriákra figyelek, nem eszem túl magam. A szilvesztert Pesten töltöm a Lilaházban. Az itt maradt csapattársakkal fogunk koccintatni és egy jót beszélgetni.

– Az első két hétben próbálok majd kikapcsolódni, hosszú volt a szezon, már június elején kezdtünk. A családunk elég érdekes, én Olaszországban éltem, idősebb nővérem pedig Németországban él. Ritka pillanat, amikor az egész család együtt lehet, úgyhogy lesz mit ünnepelni! A menü halászlé lesz, ahogy az az Alföldön szokás… – mondta Kecskés Ákos, majd hozzátette: szilveszterkor régi külföldi csapattársai látogatják majd meg, így az újévbe velük lép majd be.

Végezetül Balogh Balázs szólalt meg az újpesti kamerák előtt.

– Először is pihenni szeretnék, hiszen hosszú sérülésem volt a nyáron, amiből visszajöttem és kettőzött erővel kellett küzdenem a visszakerülésért és a forma visszaszerzéséért. A családommal leszek két hetet, feltöltődöm, aztán gőzerővel készülünk az új szezonra. Nálunk tradíció, hogy a család 24-én összegyűlik a nagymamámnál. Ő minden finomat főz, ami ilyenkor szokás. Ritkán tudunk összeülni, ezért ez remek alkalom arra, hogy megbeszéljük, kivel mi történt. Szilveszterkor nem nagyon szoktunk bulizni a barátaimmal, összeülünk és nosztalgiázunk – fogalmazott Balogh.

Olvasói sztorik