NB I

Pintér otthagyja Mezőkövesdet: irány a Puskás Akadémia?

Megdöbbentő információ birtokába jutottunk: a korábbi szövetségi kapitány még a télen búcsút inthet a borsodi sikercsapatnak.

Elsőre el sem hittük, hogy a Mezőkövesden az Év emberének választott szakvezető Felcsúton köthet ki, ám kiderült, a honi futball több fontos szereplője is hallott a váltásról. A hírek szerint Pintér Attila nem fejezi be a művét a ragyogóan szereplő, az NB I ötödik helyén álló Mezőkövesd Zsórynál, s hamarosan Felcsútra teszi át a székhelyét.

A Puskás Akadémia kitartóan igyekszik visszakerülni az élvonalba, és jó hajrájának betudhatóan húsz forduló után az élre állt, igaz az előnye minimális az üldözőkkel szemben. Az együttest Vincze István irányítja, miután másfél hónapja a klub szerződést bontott Bognár György szakmai igazgatóval, Szíjjártó István vezetőedzővel és Disztl Péter kapusedzővel.

„A megbízatásom az őszi szezonból hátralévő öt meccsre szól, célunk, hogy kőkemény munkával minél több pontot szerezzünk” – idézte Vinczét november elején a puskasakademia.hu.

Természetesen megkerestük az érintetteket is, ám sokkal okosabbak nem lettünk. Tállai András, a Mezőkövesd elnöke mindössze annyit fűzött a Rangadó információjához, hogy „nem tudok róla”, és keressük Pintér Attilát. Az edző a szabadságát tölti, és bár sikerült elérnünk, tovább passzolta a labdát, mondván, hívjuk a klub sajtófőnökét. Megtettük, ám a kör bezárult…

Úgy tudni, Mezőkövesden addig nem akarnak beszélni Pintér búcsújáról, amíg december 30-án át nem veszi Fekete Zoltántól, Mezőkövesd polgármesterétől a rangos kitűntetéssel járó díszoklevelet.

Aztán irány Felcsút?

Olvasói sztorik