NB I

Hosszabbított a Vidi U21-es válogatott tehetsége

Géresi 2020-ig marad Fehérváron.

Az NB I 2015-16-os és jelenlegi, 2016-17-es idényének nagy berobbanója a Videoton 1994-es születésű szélsője, csatára, Géresi Krisztián. A fehérvári születésű és nevelésű labdarúgó lőtte a Sóstói Stadion történetének utolsó gólját egy Paks ellen 1-0-ra megnyert bajnokin, az idei szezonban pedig már öt találatnál jár.

A csupaszív játékos kontraktusa eredetileg 2019-ben járt volna le, ezt hosszabbította most meg 2020-ig, így a következő három és fél évben Fehérváron futballozik majd – erről a klub hivatalos honlapja számolt be.

– Nagyon örülök neki, hogy hosszútávon számol velem a klub. Amikor bemutatkozhattam a Vidiben az élvonalban, akkor elmondtam, hogy a gyerekkori álmom vált valóra, most pedig ezt az álmot még tovább élhetem. Örülök, hogy ősszel sok mérkőzésen pályára léphettem, bízom benne, hogy a jövőben is sikerül a teljesítményemmel kiérdemelnem a vezetőedző bizalmát. Nem titkolom, hogy szezon végén bajnok szeretnék lenni a Vidivel. Ez számomra, fehérvári srácként egy életre szóló élmény lenne. Hosszú távon pedig mindenképp be szeretnék jutni a Vidivel egy nemzetközi kupa csoportkörébe, és nagyon jó lenne Vidi-játékosként egyszer majd a felnőtt válogatottban is bemutatkozni – fogalmazott a közönségkedvenc Géresi, aki pár hónappal ezelőtt az U21-es válogatottban is debütált.

– Az új szerződést egyrészt Krisztián teljesítménye, másrészt a játékát kísérő érdeklődés indokolta. Annak érdekében hosszabbítottunk vele még egy évvel, hogy kizárólag a játékra és a fejlődésére koncentrálhasson, és majd csak akkor akarjon külföldre igazolni, amikor az neki és a klubnak is a legjobb. Külön köszönöm Krisztiánnak és az ügynökeinek a korrekt együttműködést – nyilatkozta Kovács Zoltán, a klub sportigazgatója.

A fenti kép a vidi.hu-ról származik.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik