NB I

Újabb Fradi-játékost tiltott el az MLSZ, kétszázezret fizet a klub

A DVTK és a DVSC száz-, az Újpest háromszázezres csekket kap karácsonyra a szövetségtől.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága december 13-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

OTP Bank Liga

– Vladan Csukics (FTC) egy soron következő felnőtt bajnok mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

– A FEB az FTC–MTK mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (a játékvezető és az ellenfél szidalmazása) 200 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

– A FEB a Diósgyőr–Gyirmót mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőrt, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az MLSZ szidalmazása) 100 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

– A FEB az Újpest–DVSC mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet, mint visszaesőt mérkőzés rendezéssel kapcsolatos előírások megsértéséért, szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, valamint másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) 300 ezer forint, a DVSC-t, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) 100 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

NB II

– Petneházi Márk (Siófok) egy, Katona György (Cigánd) egy, Beke Péter (Gold-Sport), mint visszaeső, mert amikor a labda számára nem volt megjátszható közelségben megrúgta ellenfelét három soron következő felnőtt bajnok mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

– A FEB a SZEOL – Szeged 2011 mérkőzéssel kapcsolatban a SZEOL SC-t, mint visszaesőt mérkőzés rendezéssel kapcsolatos előírások megsértéséért, szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért 150 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

NB III

– A FEB tárgyalás megtartása után Nagy Zsombor (MTK) korábbi négy mérkőzésre szóló eltiltását egy mérkőzésre szóló eltiltásra mérsékelte.

– A FEB tárgyalás megtartása után Bozsoki Imre (Érd) korábbi négy mérkőzésre szóló eltiltását hatályában változatlanul fenntartotta.

– A FEB tárgyalás megtartása után Sárközi Szabolcs (Monor) korábbi öt mérkőzésre szóló eltiltását hatályában változatlanul fenntartotta.

Olvasói sztorik