NB I

Rossi szerint a Honvéd magyarja a Serie A-ban is megállná a helyét

A kispestiek olasz trénere elismerően nyilatkozott Gazdag Dánielről egy olasz lapnak.

Jelenleg a harmadik helyen áll az NB I-ben a tizenkilencedik forduló előtt öt veretlen mérkőzéssel a háta mögött a Budapest Honvéd, amelynek olasz vezetőedzője, Marco Rossi a Tutto Mercatónak nyilatkozott, és igen hízelgő véleményt mondott az egyik magyar középpályásáról.

– Az őszi szezon legjobbja Davide Lanzafame volt itt a Honvédnál, de mellette több játékosom is kiválóan teljesített. Véleményem szerint az olasz Serie A-ban is megállná a helyét Gazdag Dániel, aki a 96-os korosztály tagja, technikás, dinamikus és kiváló szélső – dicsérte játékosát Rossi.

– Nagyszerűen teljesítünk, felülmúljuk a legpozitívabb várakozásokat is idén, úgy játszunk, mint a 2012-13-as szezonban, amikor bronzérmet szereztünk hosszú idő után először. Tesszük mindezt úgy, hogy az egyik legalacsonyabb költségvetéssel dolgozunk. A Ferencváros és a Videoton télen nagyon beerősítenek, nehéz lesz velük felvenni a versenyt. Csak akkor van esélyünk, ha úgy futunk ki a hátralévő meccseken a pályára, mintha a BL-döntőben játszanánk – vélekedett a Honvéd olasz mestere.

Olvasói sztorik