NB I

Doll: a játékvezetők elveszik a játék örömét, hétről-hétre minket sújtanak

A Fradi vezetőedzője ismét kiakadt és arrogáns játékvezetőkről beszélt az MTK elleni meccs után.

Döntetlennel zárultaz FTC-MTK mérkőzés az NB I tizenkilencedik fordulójában. Az összecsapás végén a hazaiak mestere, Thomas Doll kifakadt az M4 Sport kamerája előtt, és feldúlva értékelte a találkozót.

– Nem a fegyelmezetlenséggel vagy a koncentrációval volt a gond, hanem azzal, ami hétről hétre zajlik itt ellenünk, nem találom a szavakat… Olyan helyzeteket fújnak le ellenünk, hogy nem is értjük, a csapat nagyon le van sújtva – kezdte idegesen Thomas Doll. – Teljesen világosan ki kell jelenteni: ez a labdarúgás nem okoz így örömet számunkra, ha állandóan ellenünk ítélnek. A második szabálytalanságok után azonnal kapjuk is a piros lapot. És mindig az az érzésünk, akárki ellen játszunk, hogy a másik félnél ezt nem büntetik úgy, ők nem kilenc vagy tíz emberrel fejezik be a mérkőzéseket. Mindig csak minket büntetnek, és ezt mondtam volna akkor is, ha megnyerjük a mérkőzést, nem azért mondom, mert döntetlen lett. A játékvezetőknek meg kellene kérdezniük maguktól, hogy miért csak egy irányba fújnak? Nézzük a Vasas elleni mérkőzést, amely egy jó, dinamikus találkozó volt. A végén nem láttam a vonalat, egy méterrel átléptem azt, Kassai ezért kiállított, és kétmérkőzéses eltiltást kaptam ezért. Ha megnézzük, mekkora arroganciával zajlik itt a bajnokság, akkor azt láthatjuk, hogy ez egy nagyon fura helyzet – zárta dühösen a német szakember.

– Maradt bennem hiányérzet – ezt már az MTK vezetőedzője, Teodoru Vaszilisz mondta az M4-en. – Az első félidő első húsz percében jól fociztunk, aztán kaptunk egy gólt, a Fradinak egyetlen helyzete akadt. A kiállítás után egyértelműen uraltuk a meccset, megvolt a meccslabdánk is. Gratulálok a srácoknak, nagyot küzdöttek, megyünk előre tovább. Az Európa Ligában kezdtünk, majd pedig a szezon közben kellett fiatalokat beépítenünk, akik aztán mindent megtettek, de az i-re sosem sikerült feltennünk a pontot. Egy centiken múlik a csapat élete és 5-6-8 pont. A befejezésekre nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk – tekintett a jövőbe a vezetőedző.

Olvasói sztorik