NB I

Magyar kulcsemberek távoznak a Ferencvárostól?

Sok játékosnak az utolsó féléve lesz a tavaszi.

A Ferenczvárosi C-középszurkolói portál értesülései szerint csapatnyi játékos válik szabaddá a nyáron az FTC-nél.

Nagy Dominik télen a lengyel Legia csapatához távozik. Pintér Ádám esetében biztosra vehető, hogy legkésőbb nyáron távozik. Utolsó félévét kezdheti Gyömbér Gábor és Busai Attila is, akikkel bizonyosan nem hosszabbít a vezetőség. Busai esetében a téli klubváltás sem lenne kizárt, az ő neve nyáron Diósgyőrben vetődött fel. Vladan Csukics és Hajnal Tamás vélhetően nyáron visszavonul.

Jova Levente esetében magyar érdeklődőkről hallani, a kapust korábban többször is akarta a Videoton, lehet, hogy újra lesz kapcsolatfelvétel a felek között, de a kapusgondokkal küszködő Gyirmótnál is megoldás lehet.

Ami a külföldieket illeti, Cristian Ramírez maradására is kevés az esély. A két német légiós, Oliver Hüsing és Florian Trinks vélhetően hazaigazol a téli szünetben.

Emir Dilaver és Michael Nalepa esetében sem hallani fejleményeket, értük most télen tudnánk utoljára pénzt kérni. A két kölcsönjátékos közül Marco Djuricin maradását szorgalmazhatja jobban a vezetés, a dél-koreai Rju részéről lényegesen jobb teljesítmény kell tavasszal a hosszabbításhoz.

Persze, azért vannak jó hírek is a Fradi-szurkolók számára: Gera Zoltán esetében vélhetően még egy év hosszabbítás lép életbe, és bizonyos, hogy Leandro is a Ferencvárosnál kezdi meg a következő bajnokságot.

Olvasói sztorik