NB I

Megműtötték a Haladás támadóját – FOTÓ

Németh Márió egyelőre nem tudja, mikor térhet vissza a pályára.

Az októberi, mezőkövesdi bajnokin keresztszalag-szakadás szenvedett a Haladás 21 éves támadója, Németh Márió. A futballistát szerdán reggel Székesfehérváron megműtötték – azért csak most, mert sérülése után a térde két hétig még be volt gyulladva. Egyelőre nem tudni mikor futballozhat ismét Németh, de vélhetően tavasszal nem számolhat vele Mészöly Géza vezetőedző.

– Mozgalmas reggelem volt, fél 5-kor keltem, aztán egy gyors vérnyomásmérés következett, majd visszafeküdtem – mondta a klubhonlapnakNémeth Márió. – Negyed hatkor megérkezett dr. Abkarovits Géza és közölte, hogy velem kezdi a napot, én leszek az első, akit megműt. Mondanom sem kell, körülbelül 200 lett a pulzusom… Majd háromnegyed hat körül betoltak a műtőbe. Altatást kértem, így a következő kép az, hogy már fél kilenc van, a szobámban fekszem és rettentően fáj a lábam. Szerencsére „nagyobb” problémát nem találtak a műtét alatt, így „csak” az elülső keresztszalagomat kellett megműteni. Két hét múlva szedik ki a varratokat, addig csak mankózhatok, nem terhelhetem a lábamat. De varratszedés után néhány nappal remélhetőleg már eldobhatom a mankót. Addig tornászok az ágyban és bérelek egy térdmozgatót, amelyet minden nap használnom kell. Csapatunk fizioterapeutájával, Fehér Józseffel már beszéltem, mindenben segítségemre lesz a mihamarabbi felépülésben – szóval jó kezekben vagyok.

– Ma meglátogatott édesanyám, testvérem, így gyorsabban telt az idő, jelen állás szerint szombaton vagy vasárnap hazamehetek. Hogy mikor térhetek vissza a pályára? Nem tudom, az sajnos még nagyon messze van.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik