NB I

Na, vajon mit ajánlott licitálásra Király Gábor?

A Haladás kapusa is részt vesz a közmédia „Jónak lenni jó!” jótékonysági akciójában.

Jean-Paul Belmondo legendás kabátja és világhírű zeneszerző, Ennio Morricone karmesteri pálcája mellett Király egyik szürke mackóalsójára is licitálhatnak a nézők a „Jónak lenni jó!” jótékonysági eseményen, amelynek idén a Magyar Református Szeretetszolgálat a kedvezményezettje.

A közmédia akciójához már korábban csatlakozott Gera Zoltán és Dzsudzsák Balázs is, akárcsak Hosszú Katinka úszó, Gyurta Dániel és Gyurta Gergely úszó, Marton Éva operaénekes, Ákos és Frenreisz Károly zenész, Bagi Iván és Nacsa Olivér humorista, Balázs János zongoraművész, valamint a Fővárosi Nagycirkusz, a Nemzeti Színház, a Magyar Nemzeti Táncegyüttes és a Virtuózok Produkció is.

Ahogy azt Király hétfőn a Petőfi rádióban elmondta, nemcsak karácsony közeledtével tartja fontosnak a jótékonykodást, így természetesnek vette, hogy segíti az adománygyűjtést. Ami pedig a futballt illeti, a kapus elárulta, két-három hete a szombathelyi csapattal készül, ám továbbra sem érzi magát tökéletes állapotban. Vagyis aligha térhet vissza a szombati, Videoton elleni évzáró mérkőzésen.

Jónak lenni jó!

Számlaszám: 10702019-85008898-51100005
IBAN: HU67 1070 2019 8500 8898 5110 0005
SWIFT-kód: CIBH HU HB
Adományvonal: 1358
Egy hívás 250 Ft támogatás!
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik