NB I

Pintér Attila együtt énekelte a Fradi-indulót a szurkolókkal – VIDEÓ

Még mindig él a fradizmus a kövesdiek jelenlegi trénerében.

Mint ismert, az NB I tizennyolcadik fordulójában a Mezőkövesd Zsóry FC 2-0-ra legyőzte hazai pályán a Ferencvárosi TC-t. A borsodiak stadionjában az E17-es semleges szektorban foglaltak helyet azok a Fradi-szurkolók, akik nem az FTC-n keresztül vették meg a jegyeiket a találkozóra.

A mérkőzés végén a hazaiak vezetőedzője, Pintér Attila – aki ezer szállal kötődik a zöld-fehérekhez, hiszen korábban hat éven keresztül játékosként, majd fél évig trénerként szolgálta a klubot – az E17-es szektorban helyet foglaló drukkerek hívó szavára együtt énekelte a Fradi-indulót a szurkolókkal. A fanatikusok aztán több közös képet is csináltak a mezőkövesdiek sikeredzőjével, aki meghatódva fogadta a szurkolók szeretetét és néhány könnycseppet is elmorzsolt.

Indiában 1,4 milliárd ember él, mégis mindössze százötvenezer igazolt labdarúgó van az országban. Nem csoda, hogy eddig csak egyszer sikerült kijutniuk a világbajnokságra, de végül akkor is visszaléptek. India 2047-ben ünnepli függetlenségének 100. évfordulóját, erre többek között úgy készülnek, hogy az ország történelmének legnagyobb volumenű futballfejlesztését hajtják végre.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!