NB I

Ugrai egyelőre nem tér vissza

Legutóbb is elsiették, most nem esnének bele a hibába. Horváth Ferenc felszántatná a Honvéd pályáját.

A Vasassal találkozik idegenben a Diósgyőr az OTP Bank Liga 18. fordulójában. A miskolciak úgy fest, némileg elindultak felfelé a tabellán, a szokásos sajtótájékoztatón Horváth Ferenc, a klub vezetőedzője értékelt.

– Sokakkal ellentétben én azt gondolom, hogy a Vasas nem véletlenül áll az első helyen, hanem azért mert egy tudatos, jól felépített futballt tudhat magáénak. Nagyon nehéz dolgunk lesz, nehéz mérkőzést várok. Szeretnénk pontot, vagy pontokat szerezni. Érdekes játékot játszik a Vasas, nehéz megfejteni. Nem is tudom, melyik csapattal foglalkoztam ennyit utoljára. Nem könnyű felkészülni belőlük. A mozgásaik teljesen tudatosak, kiismerhetőek, de azon belül rengeteg variációjuk van. Egy napunk van rá, de a profi világban is szerda-szombat ritmusban játszanak…Sokkal felszabadultabbak most a játékosok, ez az edzéseken is látszik, de mennünk kell tovább – fogalmazott a DVTK edzője.

– Sok hiányzónk lesz, feltételezem, a kevesebbet játszók azon gondolkodnak, miért nem kerülnek be, hát most itt a lehetőség. Vezér nélkül vagyunk, de egymásba tudunk kapaszkodni. A Honvéd-pályát fel kell szántani! – nyilatkozta Horváth Ferenc.

– Én is nagyon nehéz meccsre számítok, ráadásul a pályával is meg kell majd küzdenünk, úgyhogy nem hiszem, hogy élvezetes találkozó lesz. Nem érzek terhet magamon, nyolc hónapot hagytam ki, az rengeteg idő. Egészségileg 80-90 százalékos vagyok, fizikálisan 50 – ezt már Ugrai Roland tette hozzá.

A Vasas-Diósgyőr mérkőzés szombaton 15:30-kor kezdődik.

Olvasói sztorik