NB I

„Ha meglesz bennünk az a gyilkos ösztön, amire szükségünk van, akkor…”

A héten Ivan Bobko dőlt ki a sorból Debrecenben, Leonel Pontes ezen kívül továbbra sem számíthat Mészáros Norbert, Ferenczi János, Szilvási Péter játékára.

– Egy csodás meccsre van kilátás – mondta a hétvégi Videoton elleni hazai bajnokiról Leonel Pontes, a Loki vezetőedzője a DTV-nek.

– Itthon játszunk, szükségünk van a szurkolók támogatására és keménynek kell lennünk a Videoton ellen. Természetesen ha a két klub költségvetését nézzük, akkor láthatjuk, hogy a Fehérvár sokkal nagyobb költségvetéssel dolgozik, mint mi. Ugyanakkor úgy gondolom, a focipályára nem a pénz fut ki. A pályán az elvégzett munka, a küzdelem számít. Ha meglesz bennünk az a gyilkos ösztön, amire szükségünk van, megverhetjük a Videotont – tette hozzá Pontes.

A Loki vezetőedzője beszélt arról, hogy az utóbbi időkben egyre jobbak a statisztikái a csapatnak a meccseken, de most már értékesíteni kell a helyzeteket is, hogy előrébb tudjanak lépni.

– A befejezésekkel problémák akadtak az elmúlt mérkőzéseken. Egymás után alakítottuk ki a helyzeteinket, az utolsó passzokba azonban rendszerint hiba csúszott. Azon dolgozunk, hogy ezeket kijavítsuk a pontatlanságokat és eredményesek legyünk. A védelmünk biztos alapokon áll, kevés gólt kapunk, jelenleg a góllövéssel akadnak gondjaink – értékelte csapatát az edző.

A héten Ivan Bobko dőlt ki a sorból. Leonel Pontes ezen kívül továbbra sem számíthat Mészáros Norbert, Ferenczi János, Szilvási Péter játékára. Valószínűleg nem lép még pályára Chuka Derrick Ogbu sem. A találkozót szombaton 18 órától játsszák a Nagyerdei Stadionban.

Olvasói sztorik