NB I

Ezért rúgta maszk nélkül a büntetőt Gera Zoltán

Thomas Doll szerint szerencse is kellet a Fradi továbbjutásához.

Korábban beszámoltunkarról, hogy az NB II-es Puskás Akadémiát sikerrel búcsúztatta a Ferencváros a Magyar Kupából, a lefújás után a vendégek mestere, Thomas Doll kiemelte: szerinte szerencse is kellett a Fradi továbbjutásához és reméli, hogy megismételik az elmúlt évek sikereit.

– Nem volt könnyű meccs és sajnos az egész idei szezon során jellemző ránk, hogy csak nehézkesen tudjuk megnyerni a mérkőzéseket. Mindemellett azt gondolom, hogy az első félidőben uraltuk a játékot, nem engedtük a hazaiakat helyzetbe kerülni, ugyanakkor mi sem alakítottunk ki annyi lehetőséget az ő kapujuk előtt, amennyivel eldönthettük volna idejekorán a találkozót. Tipikus kupamérkőzés volt, amelyen mindkét csapat megérdemelte volna a továbbjutást, de ma mi voltunk szerencsésebbek. Az utóbbi két évben megnyertük a sorozatot, mindkét kupadiadal remek emlék számomra, úgyhogy remélem ezúttal is eljutunk a döntőig – nyilatkozta a zöld-fehérek szakvezetője.

A Ferencváros Gera Zoltán 105. percben lőtt góljával vívta ki a továbbjutást, a rutinos játékos szerint megérdemelt a siker.

– Nagyon szeretek a pályán lenni, mindig megvan a motivációm, és remélem, hogy minél tovább tudom űzni ezt a csodálatos sportágat – mondta Gera Zoltán. – Nagyon zártan védekezett a Puskás Akadémia, nem tudtunk sok lehetőséget kialakítani. Az egyenlítő gól megzavart minket, de ettől függetlenül szerintem végig irányítottuk a meccset, és megérdemelten nyertünk. A maszkot már elhagynám, egy picit zavar a periférikus látásban, ezért is vettem le a tizenegyesnél. Nem egyszerű vele játszani, de már csak két meccsen kell viselnem.

forrás: fradi.hu

Olvasói sztorik