NB I

Szinte biztos, hogy megtalálta Jova utódját a Ferencváros

Holczer Ádám elmondta: nagyobb a valószínűsége, hogy visszatér szeretett klubjába a télen, mint annak, hogy nem.

Szinte biztos, hogy az NB II listavezető Soroksár kapusa, Hol­czer Ádám váltja a télen a nőverési ügybe keveredett Jova Leventét a Ferencvárosban. A klub utánpótlásában hét, majd a felnőtteknél két és fél évet lehúzó Holczer úgy nyilatkozott a Borsnak: nagyobb a valószínűsége, hogy visszatér szeretett klubjába a télen, mint annak, hogy nem.

– Sajnálom Leventét, hogy bajba került, és ez akár a szerződésbontásához vezethet, de egyetlen percig sem akarok ítélkezni felette, mert nem voltam ott, nem láttam, hogy mi történt – árulta el Holczer, akinek pályafutása sosem keresztezte kollégájáét.

– Szerető feleségem van, úgyhogy szerencsére én már messze elkerülöm az éjszakai bárokat, de tudom, hogy vannak olyan nők, akik hasznot akarnak húzni abból, ha valaki a Fradiban focizik. Egy biztos, FTC-játékosként messze el kell kerülni a balhékat, hiszen a klub és annak alkalmazottai kiemelt figyelmet kapnak.

A 28 éves kapus meggyőződése, hogy Jova hibája nélkül is képbe került volna a Fradinál.

– Akárcsak a csapatomnak, nekem is jól megy a játék, és mivel a Fradi folyamatosan figyelemmel kísér minket, már korábban szóba került az esetleges szerződtetésem – magyarázta a focista, aki az elmúlt négy bajnokin nem kapott gólt, a Soroksár pedig ötmeccses győzelmi szériánál jár.

– Amióta hét éve elkerültem a Fradiból, sok klubban megfordultam, és közben sokkal érettebb játékos lettem. Soroksáron megjött az önbizalmam is, így készen állok egy új kihívásra. Pécsett lehúztam egy idényt Dibusz Dénes mögött a kispadon, és akkor inkább csapatot váltottam, de most nem tartok a versenyhelyzettől. Mindent meg fogok tenni, hogy idővel újra első számú kapusa lehessek a Ferencvárosnak.

Olvasói sztorik