NB I

Berg csalódott és vállalja a felelősséget – VIDEÓ

Ezekkel a gólokkal maradt alul NB III-as riválisával szemben a Videoton FC.

Korábban beszámoltunkarról, hogy nem kis megelepetésre búcsúzott a Magyar Kupától a bajnokságban szépen menetelő Videoton FC. Az NB III-as Budafok odahaza aratott 2-1-es győzelmet, a lefújás után a két szakvezető így értékelte a látottakat:

Henning Berg: A mai nap nagy nagy csalódás, egyszerűen nem voltunk elég jók – főleg az első félidőben. Rossz csapatot választottam ki, ebben vállalom a felelősséget. Úgy gondoltam, hogy ezek a játékosok elég jók lesznek ahhoz, hogy megnyerjük a mérkőzést. A szünetben kihasználtuk az összes cserelehetőségünket, a második félidő már valamivel jobb is volt, de ez nem volt elég. Ma sok minden hiányzott a győzelemhez. Sokkal több helyzetet kellett volna kialakítanunk, nem szabadott volna ilyen gólokat kapnunk. Nagy keretünk van, a kezdőcsapatunknak elég jónak kellett volna lennie ahhoz, hogy megnyerjük a meccset.

Prukner László: Már a meccs előtt is nyilatkoztam, hogy az önbecsülésünkért játszunk majd, mert nagyon fáj a hétvégi vereség. Meg szerettük volna mutatni, hogy a Szigetszentmiklós elleni meccs csak egy kisiklás volt. A csapat a folytatásban is mindent megtesz majd azért, hogy feljusson az NB II-be. Azt mindenképpen szeretném hozzátenni, hogy a mi csapatunkban sok olyan játékos van, aki játszotta a futballt korábban, az NB III-ban pedig nagy a küzdelem, nem igazán lehet taktikai dolgokkal operálni, de bízom benne, hogy sok örömet szerzünk majd a budafokiaknak a folytatásban is.

forrás és címlapkép: vidi.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik