NB I

Kidobók verték meg a Fradi balhézó játékosát – száműzhetik a csapatból

Nem elég, hogy nem megy a címvédő Ferencvárosnak a játék az NB I-ben, Jova Levente kapust felfüggesztették az edzések látogatása alól.

A januári ittas karambolozás után idén már a második éjszakai botrány miatt áll a bál a bajnokság harmadik helyén álló FTC csapatánál. A Bors úgy tudja, hogy az V. kerületi Raktár Bár nevű szórakozóhelyen november 12-én Jova Levente és két barátja összetűzésbe keveredett két hölggyel. A zöld-fehérek második számú kapusát az egyik lány – eddig tisztázatlan okokból – arcul csapta, mire a játékos visszaüthetett. Ezután a szórakozóhely biztonsági embe­rei is közbeavatkoztak, és ellátták Jováék baját.

A lap információja szerint a lányok arra hivatkozva, hogy egyikük kezét be kellett gipszelni a csetepaté miatt, SMS-ben megfenyegették a játékost, ha nem fizet nekik fájdalomdíjat, nagydobra verik a történteket. Megelőzendő a nagyobb bajt, Jova értesítette a klub vezetőit a balul elsült éjszakáról, mire válaszul felmentették az edzések látogatása alól, és szóltak neki, kereshet magának új csapatot. Jovát a múlt hétvégi, Vasas elleni bajnokira már nem is nevezték.

– Úgy érzem, hogy ügyfelemmel vitetik el a balhét a Fradinál – árulta el a Borsnak Topuzidisz Dimitrisz ügyvéd. – A lányok pénzt szeretnének látni a történetből, zsarolják Leventét, de semmilyen bizonyíték nincs arra, hogy bármilyen tettlegességet elkövetett volna. Úgy tudom, fel­jelentésre sem került sor. Az a véleményem, hogy az FTC új igazolásokkal akarja megerősíteni a csapatot a télen, ez a balhé pedig jó ürügy Levente eltávolítására.

Jova nem szeretett volna nyilatkozni az ügyben. Az V. Kerületi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

További részletek a Borsban.

Olvasói sztorik