NB I

Visszaesőként kétmeccses eltiltást kapott Thomas Doll

Ramírez három bajnokit hagy ki a piros lapja miatt.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) november 22-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

OTP Bank Liga

Mahir Saglik (Vasas), mert amikor a labda nem volt játékban rátaposott ellenfele lábára három, Cristian Ramírez (FTC), mert amikor a labda nem volt játékban a földön fekve, a szintén földön fekvő ellenfele oldalába taposott három soron következő felnőtt bajnok mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Thomas Doll vezetőedző (FTC), mint visszaeső, mert a technikai zónát elhagyta és a játékvezető ítélete ellen sportszerűtlen módon tiltakozott, a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől kettő soron következő NB I férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB a Diósgyőri VTK – Szombathelyi Swietelsky-Haladás mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőrt, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet és a játékvezető szidalmazása) 150 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Vasas FC – Ferencvárosi TC mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél, más sportszervezet és a játékvezetők szidalmazása) 250 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

NB II

Farkas Márk (Szeged 2011) egy, Zsiga Ervin (Balmazújváros) egy soron következő felnőtt bajnok mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Fekete Róbert Károly edző (Balmazújváros), mert akadályozta a játék újraindítását, majd a játéktér környezetét többszöri felszólítás után hagyta el a mérkőzéssel kapcsolatosa sportszakemberi tevékenységtől kettő soron következő NB II férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB a Békéscsaba 1912 Előre – Nyíregyháza Spartacus mérkőzéssel kapcsolatban a Békéscsabát, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet szidalmazása) 100 ezer forint, a Nyíregyházát, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet szidalmazása) 50 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

NB III

Havasi Attila (Kaposvár) egy, Sándor Norbert (Diósd), mert a játékvezető személyére sértő kifejezést használt három, Csősz Richárd (DVSC), mint visszaeső kettő, Pesti Dávid (REAC) egy, Borsos Gábor (REAC) egy, Híves Balázs (STC), mert amikor a labda számára nem volt megjátszható közelségben megrúgta ellenfelét kettő soron következő felnőtt bajnok mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB a Tatabányát, mint visszaesőt, Kiss Bence labdarúgóval szembeni, szerződésben vállalt pénzügyi kötelezettség késedelmes teljesítéséért 150 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Tatabányát, mint visszaesőt, Katona Attila labdarúgóval szembeni, szerződésben vállalt pénzügyi kötelezettség késedelmes teljesítéséért 300 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Tatabányát, mint visszaesőt, Kiss Károly labdarúgóval szembeni, szerződésben vállalt pénzügyi kötelezettség késedelmes teljesítéséért 300 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Tatabányát, mint visszaesőt, Szatmári Zoltán Attila labdarúgóval szembeni, szerződésben vállalt pénzügyi kötelezettség késedelmes teljesítéséért 300 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Olvasói sztorik