NB I

„Ne röhögtesse ki magát”, „elmehetne már nyugdíjba” – Juhász Roland válaszolt a szurkolói kritikákra

A Videoton játékosa több kommentről is elmondta véleményét.

Leteszi-e a karszalagot? Elmegy-e nyugdíjba? Kinek adja a mezét meccsek után? A Videoton csapatkapitánya, Juhász Roland reagált az elmúlt hetek terméséből gyűjtött pozitív és negatív hozzászólásokra a csapat Facebook-oldalán. A videó kiváló kezdeményezésnek tűnik a székesfehérvári klubtól.

„Ne röhögtesse már ki magát” – szól az egyik komment, amelyre Juhász elmondja, nem érti a hozzászólást, mert nincs benne konkrétum, az, hogy melyik esetre gondol annak írója. „Legközelebb megvitatjuk” – zárja rövidre.

„Ne beszélj, ha nincs értelme! Vagy tedd le a csk-szalagot, vagy alkoss véleményt, de ne így” – írták neki. „Azok közé tartozom, aki bátran vállalja a véleményét, lehet, hogy az úriember nem így látta” – reagált.

Arról, hogy a középpályán szerepel, több pozitív visszajelzést kapott, mint negatívat, azzal pedig egyet ért, hogy a Vidi valóban nem sokat cserél, de eredményesek, és az utóbbi számít inkább.

„Elmehetne már nyugdíjba” – írták neki, amire szintén nyugodtan felelt: „A válogatottban már lenyugdíjaztak, még a profi futballban nem szeretnék nyugdíjba menni. Egyelőre még a klubom és az edzőm bizalmát is élvezem” – tette hozzá.

Olvasói sztorik