NB I

Hüsing nem biztos benne, hogy jó döntés volt a Fradihoz igazolni

A Fradi német hátvédje szerint még mindig kell neki egy kis idő a beilleszkedéshez.

A német kreiszeitung.de a Ferencváros két német játékosáról, Oliver Hüsingről és Florian Trinksről írt egy hosszabb cikket, amelyben azt elemezték, miért nem sikerült a két Werder Bremen-nevelésnek berobbanni a profi felnőtt fociba. Trinks erre a kérdésre meglehetősen őszinte és önkritikus választ adott.

– Egyszerűen nem tudtam megbirkózni ezzel, és néha úgy viselkedtem, mint egy díva. Lassan egy éve a Fradinál vagyok, idő kellett az átálláshoz, de most már úgy érzem, ez sikerült. Itt nyugodtan tehetem a dolgomat, és emberileg is fejlődtem – összegzett Trinks.

Hüsing idén nyáron csatlakozott a zöld-fehérek keretéhez, és eléggé rosszul indult a budapesti karrierje, hiszen a Partizani Tirana elleni BL-visszavágón öngólt vétett, csapata pedig kiesett a sorozatból.

– Még mindig időre van szükségem, hogy teljesen beilleszkedjek – nyilatkozta a kreiszeitung.de-nek Hüsing. Az NB I sokkal erősebb, mint a német harmadik vonal. Jó csapat lennénk a Bundesliga II-ben is, ahol komolyan kellene számolni velünk – folytatta a 23 éves védő, aki a lap szerint nem biztos benne, hogy jó döntést hozott a Fradiba igazolással. – Szeretném megvárni, hogy eldönthessem, jó döntést hoztam-e – zárta nyilatkozatát Hüsing, akinek 2018-ig él a szerződése a Ferencvárosnál.

https://www.youtube.com/watch?v=EYRBvig4NmA

Olvasói sztorik