NB I

Orosz Pál: Doll marad, senki nem kereste őt

Az FTC vezérigazgatója határozottan beszélt a német vezetőedző jövőjéről.

Az FTC Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál a Sport TV Mai helyzet című műsorában reagált a csapat vezetőedzőjének, Thomas Dollnak a távozásáról szóló hírekre. Mint ismert, a német szakembert az osztrák Rapid Wiennel boronálták össze ezen a héten.

– Thomas Doll marad! Sem őt, sem minket nem keresett meg senki vele kapcsolatban, légből kapott hírek azok, amelyek a távozásáról szólnak – nyilatkozta a Sport Tv-nek Orosz Pál. – Ha érdeklődnének iránta, vagy ő érdeklődne valamilyen lehetőség iránt, akkor leülnénk vele, és megbeszélnénk a dolgokat, de erről jelenleg szó sincs, nagyon örülünk, hogy velünk dolgozik, hosszútávon tervezünk Thomasszal – folytatta Orosz, majd arról is beszélt, milyen témákról beszélgetnek a legtöbbet a német trénerrel.

– Sokszor beszélgettünk arról, milyen neveket lehet idehozni, és arra jutottunk, hogy a magyar bajnokság minősége behatárolja a lehetőségeinket. Ha Gera vagy Hajnal tíz évvel fiatalabb lenne, egészen biztosan nem a Ferencvárosban játszanának azzal a kvalitással, hiszen nem tudnánk megfizetni őket. Az elkövetkező ötven évben szakmai és gazdasági téren sem tudunk majd versenyezni az európai topcsapatokkal, és a topbajnokságban szereplő együttesekkel sem.

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg.

Olvasói sztorik