NB I

A spanyolok ellen készül az Újpest légiósa

Souleymane Diarra a mali, Enis Bardhi a macedón válogatott keretébe került be.

Megkapta élete első felnőtt válogatott meghívóját Souleymane Diarra, az Újpest FC 21 éves mali születésű középpályása – írja az Újpest FC honlapja. Mali szombaton Gabon ellen játszik világbajnoki selejtezőt Bamakóban.

„Örömmel és büszkeséggel töltött el. A lelkem legmélyén, ott is csak álmaimban gondoltam rá, hogy majd egyszer meghívnak szülőhazám felnőtt nemzeti tizenegyébe. Az országod színeit viselni egy kihívás, ugyanakkor egy kiváltság is. Most nekem kell bizonyítanom, hogy megérdemlem ezt a kiváltságot. Végtelenül boldog vagyok, hogy utazhatok és képviselhetem azt az országot, amiért mindenem odaadnám” – mesélte a középpályás.

Enis Bardhi tagja volt a macedón U21-es válogatottnak, amely története során először kijutott a korosztályos Európa-bajnokságra. Teljesítményére a felnőtt együttesnél is felfigyeltek.

„Az U21-es menetelésünk után a lelkem mélyén számítottam rá, hogy én is ott lehetek a nagyok között, így amikor befutott a várva várt hívás, nagyon boldog voltam. Az örömittas érzés mellett megkönnyebbültem, hogy ott lehetek a spanyolok ellen készülő csapatban, és remélem, a vezetőedzőnk a kezdő-tizenegyben biztosít majd nekem lehetőséget” – mondta Bardhi a szombati spanyol–macedón világbajnoki selejtező előtt.

Olvasói sztorik