NB I

Thomas Doll a bécsi zöld-fehérek irányítását veheti át – sajtóhír

A Rapid Wiennel hozták szóba a Ferencváros vezetőedzőjét.

Az osztrák élvonalban és az Európa Ligában szereplő Rapid Wien a gyenge eredmények miatt menesztette vezetőedzőjét, Mike Büskenst. A Szántó Tamást is foglalkoztató klubbal kapcsolatban természetesen ezek után rengeteg hír megjelent a leendő utódról. Az osztrák LaOla1.at a német Bildre hivatkozva úgy tudja, hogy a nevek között felmerült a Ferencváros jelenlegi vezetőedzőjének, Thomas Dollnak is a neve, aki iránt már élénken érdeklődnek.

Doll neve korábban például a német élvonalbeli Hamburger SV-nél is felmerült. A Fradi trénere azonban a múlt héten még arról beszélt, hogy szeretné kitölteni 2019-ig szóló szerződését, és a minap is azt nyilatkozta, télen azért akar leülni beszélgetni a vezetőkkel, hogy megalapozzák egy tavasszal sikeres FTC kialakítását – viszont lehet, hogy ennek néhány gyengébben játszó játékos áldozatául eshet.

A Ferencváros egyébként az idei szezonban nem szerepel túl fényesen, a bajnokságban 15 forduló alatt mindössze 25 pontot gyűjtött, és a BL-selejtezőből is ideje korán kiesett.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik