NB I

Rakaczki Bencére és a klub alapítójára emlékezett a DVTK

Mindenszentek ünnepe előtt rótták le kegyeletüket.

Mindenszentek ünnepe előtt a DVTK labdarúgói és a klub vezetői az idei évben is meglátogatták a lassan már három esztendeje tragikusan fiatalon elhunyt Rakaczki Bence, valamint a klub alapítójának, Vanger Vilmosnak a sírját. Elhelyezték a megemlékezés koszorúit és mécseseket gyújtottak, ezzel is emlékezve a DVTK család halottaira – írja a klubhonlap.

A Szirmai katolikus temetőben, Rakaczki Bence sírjánál a róla elnevezett Rakaczki Bence Alapítvány kuratóriumának tagjaival közösen, a DVTK vezetésének nevében Tamás Gábor, a DVTK SE elnöke, és Veréb György, Bence egykori és a DVTK jelenlegi kapusedzője, az egykori játékostársak és a jelenlegi csapat nevében pedig Bacsa Patrik és Eperjesi Gábor rótta le kegyeletét. A DVTK csapata mécsest gyújtott a Rakaczki Bence emléktáblánál is.

Ahogy már hosszú évek óta hagyomány, a klubvezetők az idei évben is ellátogattak a Vasgyári temetőbe, a DVTK egyik alapítójának, a diósgyőri egyesület első elnökének, az 1963-ban elhunyt Vanger Vilmos sírjához is. A sír előtt egy néma főhajtást követően Szabó Tamás, a DVTK ügyvezetője és Szemán Norbert, a DVTK operatív igazgatója mécseseket gyújtottak és elhelyezték a DVTK koszorúját is.

Olvasói sztorik