NB I

„Hozzám ért a védő lába” – jogos büntetőtől fosztották meg a Vasast?

Az angyalföldieknél debütáló Király Botond majdnem főszereplő lett.

A héten a 22. születésnapját ünneplő Király Botond a stadionbúcsúztatón debütált a Vasas színeiben az NB I-ben, aki akár a meccs hőse is lehetett volna, de büntető helyett sárga lapot kapott a Videoton ellen 1-1-re végződő rangadón. Király a klubhonlapnak beszélt a meccsről.

– Jól futballoztunk, listavezetőhöz méltóan, magabiztosan játszottunk. Voltak nagy helyzeteink, de a Videotonnak is voltak óriási lehetőségei. Nagy Geri nagyon jól védett a mérkőzésen. Kár, hogy az utolsó percekben kaptuk a gólt, mert jó lett volna a győzelem, de sajnos ilyen a futball. Nem szabad csalódottnak lenni, menni kell tovább, és most már az Újpestre kell koncentrálni – fogalmazott.

Ez volt a búcsúmérkőzése a stadionnak, ahol telt ház előtt játszottak.

– Óriási élmény volt ennyi ember előtt pályára lépni. Az utolsó mérkőzés volt ebben a stadionban, ez is adott mindnyájunknak egy érzelmi pluszt. Teljesen más hangulatot teremtettek a szurkolók. Sajnálom, hogy nem tudtunk győzelemmel búcsúzni.

A mérkőzés végén volt egy lehetősége, aminek a végén sárgát kapott. Az döntő is lehetett volna, ám elmaradt a tizenegyes.

– Nagyon szomorú vagyok, hiszen egy ilyen lehetőséget, hogy egy az egyben rá tudtam vezetni a védőre a labdát, meg kellett volna oldanom. Próbáltam az egyensúlyából kimozdítani, és valamelyik irányba elindítani kicsit a labdát. Lehet, hogy hosszan toltam meg, erre majd kíváncsi leszek a felvételeken. Úgy éreztem, hogy hozzám ért a védő lába. Sajnálom, hogy a játékvezető másképpen ítélte meg – tette hozzá.

Olvasói sztorik