NB I

Horváth Ferenc bocsánatkérését várja a Fradi

Orosz Pál szerint az MLSZ-nek ki kell vizsgálnia a DVTK trénere és Cristian Ramirez között történt esetet.

Ahogyan arról honlapunk is beszámolt, a DVTK-Ferencváros mérkőzés 53. percében tömegjelenet alakult ki a pálya szélén, miután a Fradi balhátvédje, Cristian Ramirez és a hazaiak vezetőedzője, Horváth Ferenc összeakaszkodott az oldalvonal mentén. A tréner műesést reklamálva nekigurította a labdát az ecuadori játékosnak, aki ezután ülve rárúgta a labdát Horváthra.

Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója az Origónak nyilatkozott a nem szokványos esettel kapcsolatban.

https://www.youtube.com/watch?v=AgPBUvjg3-8

– A Ferencváros vezérigazgatójaként
nagyon furcsállom, hogy a magyar NB I-ben előfordulhat olyan eset, hogy egy edző a földön fekvő játékosba belerúgja a labdát. Pláne egy olyan edző, aki egykoron a Ferencvárosban játszott. Az sem helyénvaló persze, ahogy Ramírez reagált, de aki látta az esetet, tudja, mi és hogyan történt. Egyértelmű, hogy ezek után bocsánatkérést várnék Horváth Ferenctől, az MLSZ-nek pedig ki kell vizsgálnia az esetet – mondta az Origónak Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója.

Hozzátette, furcsállja azt is, hogy a diósgyőri edző lapot sem kapott, noha Thomas Dollt a Haladás elleni meccsen már azért a lelátóra küldte a bíró, amiért megtapsolta az egyik ítéletét.

Az esettel kapcsolatos kérdéseit az Origo elküldte a Diósgyőrnek is, de a klub csak annyit reagált, hogy a részéről lezártnak tekinti az ügyet.

Olvasói sztorik