NB I

Már nem csak a bennmaradás a cél a Vasasnál

Czvitkovics Péter szerint végig kézben tartották és uralták a debreceni meccset.

A listavezető Vasasnak ismét sikerült megszakítania egy régóta tartó sorozatot: 16 éve nyertek legutóbb Debrecenben az angyalföldiek, akik szombaton 2-1-es sikerrel távoztak a DVSC otthonából.

A győzelemből csapatkapitányként és igazi vezérként vette ki a részét a debreceniek egykori kedvence, Czvitkovics Péter, aki kezdőként ezt megelőzően februárban léphetett pályára.

„Nagyon vártam már ezt a pillanatot, bár ehhez most sajnálatos sérülések is kellettek. Úgy gondolom, a csapatunk erejét mutatja, hogy négy meghatározó játékosunk nélkül is győzni tudtunk. Akik most beszálltak, bizonyították, hogy lehet rájuk számítani. Bár volt két-három nagy gólszerzési lehetősége ellenfelünknek, de nekünk még több. Szerintem a mérkőzést végig kézben tartottuk és uraltuk” – nyilatkozta klubja honlapjánCzvitkovics.

A középpályás nem felejtette el megjegyezni: óriási öröm számára, hogy együttese ilyen jól szerepel a bajnokságban. „Erősen bízom abban, hogy a mi szó szerinti nagybetűs csapatunk folytatja jó szereplését és még rengeteg örömet okoz lelkes szurkolótáborának. A mai fergeteges biztatást is köszönjük. Sokszor olyan érzésem volt, mintha otthon játszottunk volna.”

Végül hozzátette: „Bár a bajnokság kezdete előtt azt tűztük magunk elé, hogy biztonságosan bennmaradjunk, és ez ne kerüljön veszélybe, mint tavaly, ám remélem, ennél nagyobb álmaink is lehetnek.”

Olvasói sztorik