NB I

Balajczát kirakja a kapuból az Újpest a Fradi elleni 3-3 után

Vignjevics leült beszélgetni a veterán hálóőrrel.

Az elmúlt fordulókban a Videoton és a Ferencváros ellen összesen hét gólt kapott az Újpest, melynek kapujában Balajcza Szabolcs állt. Főként utóbbi meccs után kapott hangos kritikákat a veterán hálóőr, aki a szurkolók szerint több gólban is benne volt, így szerepet játszott abban, hogy lila-fehér siker helyett 3-3-as döntetlennel végződjön a Derbi.

Az NB I háromhetes szünetet követően szombaton folytatódik, az Újpest pedig egy nappal a Honvéd elleni mérkőzés előtt hivatalos honlapján tette közzé Balajcza Szabolcs közleményét, amelyet a Rangadó.hu tartalmi változtatás nélkül közöl.

Sziasztok!
A pénteki nap folyamán hosszasan egyeztettem Vignjevics mesterrel, és mivel ezen a beszélgetésen fontos döntést is hoztunk, úgy gondoltam, hogy – a klubvezetés után – erről először Benneteket, csapatunk hűséges szurkolóit tájékozatlak először. Edzőnkkel részletesen elemeztük az elmúlt hetek történéseit, fókuszálva természetesen az én teljesítményemre, és végül abban maradtunk, hogy a szombati, Honvéd elleni mérkőzésen nem kapok szerepet. Szeretném hangsúlyozni, hogy kifejezetten jó hangulatú és konstruktív megbeszélés volt, amelynek során Nebojsa Vignjevics megerősített számomra fontos dolgokban, így abban is, hogy a későbbiekben ugyanúgy számít rám, mint korábban. Ami pedig engem illet: ismertek, eszemben sincs feladni, mostantól kettőzött erővel fogok küzdeni, hogy minél hamarabb visszakerülhessek az Újpest FC kapujába.
Hajrá, lilák!
Balajcza Szabolcs, csapatkapitány

A leírtak alapján a Honvéd ellen tehát nem a 37 éves Balajcza, hanem vélhetőleg Banai Dávid védi majd az Újpest kapuját.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik