NB I

Letört egy csontdarab Völgyi bokájáról

A DVSC nyáron igazolt védője hetek óta harcképtelen, de a héten már szeretne teljes erőbedobással edzeni.

Múlt héten a Rangadó.hu is beszámolt róla, hogy a DVSC portugál trénere, Leonel Pontes kiakadt Szabó Zsolt játékvezetőre. A szakember ugyanis hetek óta nem számíthat a csapat nyáron igazolt védőjére, Völgyi Dánielre, aki szeptember 17-én a Ferencváros ellen egy kemény belépő után szenvedett bokasérülést, Pontes pedig nem értette, a Fradi-játékos hogyan úszhatta meg lap nélkül az esetet. A Rangadó.hu megkereste az esetet elszenvedő Völgyit, akinek mint utólag kiderült, elszakadt a bokaszalagja.

– A Ferencváros elleni mérkőzés óta harcképtelen vagyok, edzeni is csak ritkán tudtam a csapattal – kezdte a Rangadó.hu érdeklődésére Völgyi Dániel. – Próbálkoztam a tréningekkel, de mindig egyre jobban elkezdett fájni a lábam. Azóta már készült egy MR-vizsgálat is, ami kimutatta, hogy az egyik bokaszalagom elszakadt, illetve a belső bokacsontomról egy két milliméteres csontdarab letört. Most szombaton kaptam bele egy injekciót, és remélhetőleg a héten már tudok edzeni a csapattal. Bízom benne, hogy javult annyit az elmúlt hetekben, hogy vissza tudok térni a pályára. Az edzőn múlik, hogy a hétvégén lehetőséget kapok-e. Én abban reménykedem, hogy most már teljes erőbedobással tudok edzeni.

A DVSC vezetőedzője, Leonel Pontes szerint egy túlságosan agresszív szabálytalanság miatt sérült meg a nyáron igazolt baloldali védő.

– A ferencvárosi Nagy Dominik el akarta rúgni a labdát, de én előbb odaértem, és elpöcköltem a labdát. Ő eltalálta a vádlimat, valamint belülről a sípcsontomat, és azzal együtt fordult az egész bokám kifele. A felvételeken is jól látszik, ahogy megsérül a bokám – emlékezett vissza Völgyi Dániel.

Olvasói sztorik