NB I

Végre kaptak egy jó hírt is a DVTK szurkolói

Az NB I-ben sereghajtó klubnál heteken belül elkezdődik a régi stadion bontása, majd ezt követően az új építése.

Nagy valószínűséggel heteken belül elkezdődik a DVTK Stadion bontása, majd ezt követően az új építése Diósgyőrben – írja a boon.hu. A lap hétfőn megtudta, hogy a bontáshoz és az építéshez szükséges eszközök közül a lakó- és a szerszámos konténerek felállítását már pénteken elkezdték a kivitelezést elnyerő (bár ezt hivatalosan egyelőre még nem jelentették be) Market Építő Zrt. emberei.

Amint az a hétfő délelőtti ottjártukkor kiderült, eddig 15 ilyen konténert pakoltak a DSM Kft. birkózócsarnok mellett lévő telephelyén. Úgy tudják, még ugyanennyit, illetve egy magasépítéshez szükséges darut szállítana a helyszínre a napokban egy olyan beruházás helyszínéről, amely nemrég fejeződött be a megyében, és amit a szintén a Market Zrt. végzett.

Azt már szombaton megírták: az új stadion építését a Garancsi Istvánhoz köthető Market Építő Zrt. nyerte el. Arról, hogy mindezt mikor jelentik be hivatalosan, még nem tudtak meg semmit, ám új hír, hogy a projektbe vélhetően bekerül az MVSC pálya 900 millió forintos rekonstrukciója mellett a diósgyőri birkózók számára megépítendő csarnok is, mintegy 200–300 millió forint névértéken.

Olvasói sztorik