NB I

Napi cukiság: kislányával futott a maratonon Juhász Roland

Barátnője, Lipcsei Betta meghívására csatlakozott a 31. Spar Budapest Maraton mezőnyéhez.

Rövid időre sportágat váltott Juhász Roland. A Videoton volt válogatott focistája vasárnap a 31. Spar Budapest Maratonon állt rajthoz – írja a Blikk. Barátnője, Lipcsei Betta meghívására csatlakozott a staféták mezőnyéhez, és közös futásukkal, a „Kifutó modellek” csapatában a Bátor Tábor Alapítványát támogatták. Indult a versenyen a műsorvezetőnő is, aki a Sport Televízió Harmadik félidő című műsorának háziasszonya.

– Bettina rendszeres résztvevője a BSI rendezvényeinek, ő vetette fel, hogy futhatnánk közösen, és miután számomra mindig fontos volt a jótékonykodás, szívesen mondtam igent – nyilatkozta korábban Juhász. Pluszedzésekkel nem készült a megméretésre, de különleges segítőt kapott a táv teljesítéshez. Ugyanis a 10 kilométeres etap végén a célba kislányával, a hétéves Jázminnal kéz a kézben érkezett be a futballista.

A verseny idén is hatalmas tömeget mozgatott meg, 77 ország csaknem 2500 sportolója indult el, köztük ismert emberek. Rajthoz állt többek között a futballista Dombi Tibor és Hrutka János is. A férfiaknál Józsa Gábor, a nőknél Staicu Simona nyerte meg a viadalt.

Olvasói sztorik