NB I

Könnyfakasztó szerelmes képet posztolt a leukémiával küzdő Lázár Bence – FOTÓ

Az egész magyar sportvilágot sokkolta tavaly szeptemberben Lázár Bence története, az Újpest korábbi támadója nyirokcsomó-duzzanattal orvoshoz ment, ahol kiderült, hogy leukémiás.

A 25 éves sportember 2014-ben sorozatos derékproblémái miatt, a Nyíregyháza játékosaként hagyott fel az aktív futballal, később pedig a Sport TV szakértőjeként láthattuk a képernyőn. Lázár elképesztő magabiztossággal vetette bele magát a rendkívül veszélyes betegség elleni küzdelembe, de az utóbbi időben kevesebbet hallatott magáról. A minap viszont örömteli fotót posztolt magáról és kedveséről, Ivettről az Instagramon.

– Ha valakit igazán szeretsz, mindig mosolyát látod… akkor is, ha éppen rossz kedve van, akkor is, ha mérges, ha aggódik, ha szomorú. Te mégis a mosolyát látod. Azt a mosolyát, amit majd te varázsolsz arcára, szívébe, amikor fáradt, mérges, vagy bánatos. Mert szereted. Ilyenkor is. Sőt. Ilyenkor igazán – írta a poszthoz Lázár Bence.

A sportvilág egy emberként szurkol Lázár Bencének, hogy legyőzze a betegséget, ezt a posztot is többen like-olták, többek között a volt válogatott védő, Juhász Roland és a kézilabdázó Nagy László is – írja a blikk.hu

Olvasói sztorik